Nektar Natura adagolók

Megoldások hotelek számára
Lehetőség a vendégek- és/vagy személyzet által operált adagoló rendszerek kialakítására.

All-inclusive hotelek szintén tudnak választani megoldásainkból. A Tower Touch vagy Classic Tower konzol alkalmas mind bárban mind önkiszolgáláshoz, választható opció az alkoholos italok gyerekzára. Az all-inclusive megoldásaink a Bárok, klubok és éttermek megoldásoknál találhatóak.

Italok állandó minőségben
A bag-in-boxok gyorsan cserélhetőek
Különböző szervíz opciók
HACCP tanusítvány
Meleg ital adagolók & kávégépek különböző kávé típusokhoz.
Az Ön igényeire szabva, hogy megfeleljen a hotel teljes önkiszolgáló reggeli csomagja számára.
dispensing systems for hotels

Bárok, klubok és éttermek
Bároknak és ingyenesen újratöltő önkiszolgáló állomásoknak készült megoldásaink biztosítják vendégeik számára a tökéletes adagolást minden hűtött szénsavas- és mentes ital, víz és szódavíz esetén. Továbbá kínálunk megoldásokat arra az esetre is, ha szeretne borokat, rövid italokat vagy sört kínálni.

Egy speciális megoldásunk egyszerűen és felhasználóbarát módon programozható automata adagoló modulja recept alapján koktélokat és egyéb kevert italokat készít.

Egyszerű adagolás akár nagy mennyiségben
Könnyen használható akár személyzet alkalmazásával, akár önkiszolgálásnál
Mindenkor friss és hideg italok
Hosszútávú higiéniai megoldás a HACCP alapján
dispensing systems for hotels

Vállalati éttermek és kávézók
Gondoskodjon arról, hogy vendégei és alkalmazottai ki tudják hozni a legtöbbet az ebédszünetből. Gyors kiszolgálás, ingyenes újratöltés és egyéb előnyök biztosíthatóak vállalati éttermek és kávézók számára készült megoldásainkkal, amelyekkel nemcsak a vendégei és dolgozói lesznek elégedettek, hanem az Ön vállalkozása is hatékonyabb lesz.

Az általunk kifejlesztett funkcionális italok bisztosítják, hogy vendégei és az ottani dolgozók elérjék a napi ajánlott beviteli értékeket, ami mind a mentálisan, mind a fizikailag megterhelő munkában nagy segítség.

Gyors kiszolgálás nagy mennyiségben
Felhasználóbarát önkiszolgálás
Ingyenes újratöltési opció
Funkcionális italok
dispensing systems for hotels

Közszféra
Megoldásokat nyújtunk számos közszférában előforduló ügyfél egyszerre való kiszolgálásához, mint iskolák, óvodák, kórházak, katonai létesítmények esetén. Tisztában vagyunk azokkal a követelményekkel, amelyek a közbeszerzési eljárásokhoz szükségesek. Magas technológiájú megoldásaink biztonságosak, megbízhatóak, valamint felhasználóbarátok a közszféra alkalmazottai és vendégei számára is, ha az önkiszolgálást választja. A hűtött gyümölcs és zöldségitalokon túl, igényei szerint tea adagoló megoldásokat is nyújtunk.

A termékek a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek.
Teljeskörű élelmiszerbiztonság
Italok csökkentett energiatartalommal.
Sok tapasztalat és referencia közbeszerzési pályázatok területén.

Kategória: Márka:

Figyelmedbe ajánljuk ezeket a termékeket is: