Cégünk, a Caffé Trade - Mohács Kft.,mohácsi székhellyel és telephellyel rendelkezik. A Top Kávé Kanizsa Kft. szárnyai alatt és velük szorosan együttműködve látjuk el a Dél-Magyarországi régió vendéglátóegységeit és vállalatait. Fejlődésünknek és szolgáltatáscentrikus üzletpolitikánknak köszönhetjük, hogy együttműködhetünk a Top Kávé Kanizsa Kft.-vel és jelenleg már 5 olasz kávémárka hivatalos forgalmazói lehetünk. Cégünk küldetése, hogy minden partnerünk a legjobb minőségű kávét kínálhassa vendégeinek és a neki legmegfelelőbb szolgáltatást érezhesse magáénak. Ehhez 3 alappillért biztosítunk:


  • Kávék: Nagy hagyományokkal rendelkező, a kávés szakmában világszerte elismert olasz kávémárkák képviseletét látjuk el. Márkáink a legmagasabb minőségi tanúsítványok és elismerések birtokában vannak. Választékunk teljes keresztmetszetű, megtalálható minden irányzat képviselője az egyedi termőhellyel rendelkező, világos pörkölésű ún. „SingleOrigin”kávéktól az ellenőrzött biotermesztésű „Fairtrade” kávékon át a klasszikus olasz eszpresszóvonalas ízlésig.
  • Kávégépek: A tapasztalataink alapján elhivatottak lettünk, a több védett szabadalommal rendelkező bolognai „La Spaziale” cég karos kávégépeinek magas minősége és széles választéka mellett www.laspaziale.hu. Kávéőrlők terén a szintén olasz „Fiorenzato” cég gyártmányai mellett tettük le a voksunkat. Párnás (E.S.E. podos) kávégépben a ”La Piccola” kávégépcsaládot ajánljuk partnereinknek. Természetesen minden típusnál biztosított a teljeskörű alkatrészutánpótlás és szerviz.
  • Szolgáltatások: Termékeink frissességére, és a készleteink utántöltésére különös gondossággal figyelünk. A megrendelt termékek kiszállítása saját járműveinkkel, szervezetten történik. Kifejezett figyelmet fordítunk a személyes kapcsolatokra, így egész éven át folyamatos és rendszeres a képviselői- és szállítói kapcsolattartás. Szerviz- és eszközellátásunk elérhetősége, és a készített kávétermékek minőségellenőrzése állandó.
0
0
0
s2sdefault
powered by social2s