Bodolay Barna
Ügyvezető, tulajdonos

A vendéglátók precíz partnere -
Caffetrade Kft.

Rólunk

Családi vállalkozásként, testvérpárosunk irányításával a Caffé Trade Mohács Kft. 2014-es megalapítását követően 2016 nyarán kezdte meg tényleges tevékenységét a „horeca piacon”, tehát a hotelek, éttermek, kávézók ellátójaként.
Határozott alapelvünk, hogy működésünk során a szolgáltatásunk és forgalmazott termékeink minőségére helyezzük a fő hangsúlyt. Ezért csakis olyan beszállítókkal dolgozunk együtt, akiknek a termékeire mi magunk is büszkék lehetünk!
A mi szolgáltatási területünk a Dél-Dunántúl, Bács-Kiskun és Csongrád megye, de karöltve a Top Kávé Kanizsa Kft.-vel a nyugati országrészben is tudunk megrendelőink számára megbízható megoldásokat nyújtani.
Jelenleg hat olasz kávémárkával, valamint egy Magyarországon pörkölt kávé családdal szolgáljuk ki a kávézókat, éttermeket, szállodákat, cukrászdákat, valamint pékséget és dohányboltokat is.
Továbbá, hogy partnereink élete még egyszerűbb legyen már egy kézből, nálunk rendelhetik meg a koktél és limonádé szirupokat és püréket, valamint a szállodai reggeliztetéshez szükséges rostos és szénsavas italokat és adagolókat is.

0
termék
0
partner
0
éve a piacon

Termékeink

Kávék
Teák
Forró csokik
Kiegészítők
Pürék
Szirupok
Italok
Italadagolók
Kávégépek
Kávéőrlők

Kapcsolat

+36 20 511 51 06

caffe@caffetrade.hu

Mohács, Ipari park (7700)

Készítette: Karakter Kommunikáció – 2022