Bodolay Barna
Ügyvezető, tulajdonos

A vendéglátók precíz partnere -
Caffé Trade Mohács Kft.

logos_kave.webp

Rólunk

Családi vállalkozásként, testvérpárosunk irányításával a Caffé Trade Mohács Kft. 2014-es megalapítását követően 2016 nyarán kezdte meg tényleges tevékenységét a „horeca piacon”, tehát a hotelek, éttermek, kávézók ellátójaként.
Határozott alapelvünk, hogy működésünk során a szolgáltatásunk és forgalmazott termékeink minőségére helyezzük a fő hangsúlyt. Ezért csakis olyan beszállítókkal dolgozunk együtt, akiknek a termékeire mi magunk is büszkék lehetünk!
A mi szolgáltatási területünk a Dél-Dunántúl, Bács-Kiskun és Csongrád megye, de karöltve a Top Kávé Kanizsa Kft.-vel a nyugati országrészben is tudunk megrendelőink számára megbízható megoldásokat nyújtani.
Jelenleg hat olasz kávémárkával, valamint egy Magyarországon pörkölt kávé családdal szolgáljuk ki a kávézókat, éttermeket, szállodákat, cukrászdákat, valamint pékséget és dohányboltokat is.
Továbbá, hogy partnereink élete még egyszerűbb legyen már egy kézből, nálunk rendelhetik meg a koktél és limonádé szirupokat és püréket, valamint a szállodai reggeliztetéshez szükséges rostos és szénsavas italokat és adagolókat is.

0
termék
0
partner
0
éve a piacon
ab-why-2.png

Termékeink

Szemes kávék
Kávépárnák
Kávékapszulák
Teák
Forró csokik
Szirupok és pürék
Kávégépek
Kávéőrlők